Zagrebačka 29, Sarajevo, BiH |Tel:+387 33 837 940 |mob: +387 61 863 286|This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

today-only

You are here: PočetnaProizvodiAluminijske ŽaluzineSvi proizvodiAluminijske Žaluzine

Aluminijske Žaluzine

  • thumb

Click on photo to view full size

  • thumb
Unutrašnje aluminijske žaluzine koje isključivo radimo prema dimenzijama prozora. Postoji široki spektar boja i ponekad se kombinuju i druge boje u jednoj žaluzini.

Aluminijske žaluzine njihove glavne karakteristike su zaštita od sunčevih zraka, potpuna zaštita od pogleda izvana te mogućnost regulisanja dotoka svjetlosti u sobu pomoću palice ili špage. Žaluzine se proizvode po mjeri kupaca u vrlo kratkom vremenu s velikim izborom boja. (mat, metalik, perforirane), mogućnost odabira lamela od 16, 25 mm. Montaža žaluzina moguća je u profile izrađene od aluminija,PVC-a, drveta te u nepravilne oblike te na klizne stijene i krovne prozore.

Description

Aluminijske žaluzine njihove glavne karakteristike su zaštita od sunčevih zraka, potpuna zaštita od pogleda izvana te mogućnost regulisanja dotoka svjetlosti u sobu pomoću palice ili špage. Žaluzine se proizvode po mjeri kupaca u vrlo kratkom vremenu s velikim izborom boja. (mat, metalik, perforirane), mogućnost odabira lamela od 16, 25 mm.

Montaža žaluzina moguća je u profile izrađene od aluminija,PVC-a, drveta te u nepravilne oblike te na klizne stijene i krovne prozore.

 

 

Reviews

Prijavite se na našu e-mail adresu za najnovije vijesti, ponude i kataloge

ikone social

O nama