Zagrebačka 29, Sarajevo, BiH |Tel:+387 33 837 940 |mob: +387 61 863 286|This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

today-only

You are here: PočetnaProizvodiTrakaste ZavjeseSvi proizvodiTrakaste Zavjese

Trakaste Zavjese

  • thumb

Click on photo to view full size

  • thumb
Trakaste zavjese predstavljaju idealan izbor funkcionalnog i dekorativnog opremanja Vaših ureda (uredske ili kancelarijske zavjese), poslovnog prostora, domova i ostalih prostorija. Štite od sunčevih zraka, a ujedno čuvaju Vašu privatnost.
Description

Trakaste (vertiklane) ili lamel zavjese se sastoje iz tekstilnih lamela koje su dvostruko impregnirane i ne privlače prašinu i miris - antistatične, te su postojane na UV zrake (ne gube boju). Na trakastim (vertiklanim) zavjesama se pomoću lančića trake mogu zakretati za 180 stupnjeva i time mijenjati smjer i jakost svjetlosti. Trakaste zavjese su jednostavne za uporabu i održavanje.

Trakaste zavjese izrađene od materijala otpornog na sunčevu svjetlost. Kod trakastih zavjesa trake možemo prilagoditi svakom tipu prostora, te imamo širine traka 127 mm, 89 mm i 63 mm. Trakaste zavjese se mogu montirati na zid i strop, a mogu se izraditi i kose trakaste zavjese. Nudimo široku paletu boja (standardne, neprozirne (black out) te negorive s atestom o negorivosti), garanciju 12 mjeseci i dolazimo na izmjeru i montažu - rok izrade od 2 do 4 radna dana. Naša trakasta zavjesa (vertikalna) su vrhunske kvalitete. Trakasta zavjesa može biti na ručni pogon (lančić) i na struju (elektromotor - daljinsko upravljanje ili tipkalo). Najmanja obračunska mjera je 2 m2.

Reviews

Prijavite se na našu e-mail adresu za najnovije vijesti, ponude i kataloge

ikone social

O nama